Kuhinje

Enterijeri Perić

Kuhinje

.

Stručni tim Enterijera Perić nudi širok spektar modernih, a izuzetno funkcionalnih rješenja kuhinja. Ukoliko ste priklonjeni klasici za Vas će izraditi funkcionalnu kuhinju, visokokvalitetnih materijala i okova, jednostavnog dizajna prilagodjenog namjeni. Standardne boje, okovi i materijali su uvijek dobar izbor.

Ukoliko ste ipak spremni iskoračiti jedan korak naprijed, čekaju Vas izuzetno inovativna rješenja, sa posebno obrađenim završnim oblogama. Dozvolite sebi da Vaša kuhinja bude unikatna i posebna, mnoštvo zanimljivih ideja koje uključuju različite interpretacije kuhinjskih elemenata učiniće da se osjećate lijepo i posebno u svojoj kuhinji.

Bilo da se radi o kuhinjama izradjenim od oplemenjene iverice, medijapana, mat ili visoki sjaj završnih ploha, stručni tim potrudiće se da ispuni sve Vaše želje i potrebe i za vas dizajnira kuhinju u kojoj ćete rado provoditi vrijeme.

Nakon što predočite svoje želje i potrebe, zajedno sagledate prostor, dizajnerski tim će izraditi kompletnu ponudu koja će sadržati idejno rješenje, 3D model (prostorni izgled) i predračun za Vašu kuhinju. Svaki dan su na raspolaganju da sa Vama podijele svoje ideje i iskustva i na taj način zajedno dodjete do željenog rješenja.