Dječije sobe

Enterijeri Perić

Dječije sobe

Dječije sobe su prostori gdje se pored dizajna, modernog izgleda i funkcionalnog prostora, posebna pažnja mora obratiti na sigurnost i zaštitu djece, naročito kada je u pitanju uzrast djece do 10 godina.

Stručni tim firme Enterijeri Perić nudi mnoštvo zanimljivih rješenja kada su u pitanju dječije sobe, bilo da je vaše dijete školarac pa je u sobi potrebno planirati radni sto sa policama za knjige ili prostor za igračke. Od izuzetnog značaja su dimenzije namještaja, udobnost i kvalitet izrade na šta dizajneri obraćaju posebnu pažnju, kako bi namještaj bio prilagodjen dječijim potrebama.

Ovo je prostorija gdje se slobodno možete poigrati sa bojama, dizajnom, a obavezno u cijelu priču opremanja dječije sobe uključite dijete i saslušajte njegove želje.

Savremeni dizajn otvorenih polica, zidnih tapeta, radnih stolova, kreveta, ormara omogućiće timu dizajnera da za Vaše dijete izrade posebnu, funkcionalnu sobu koja će dijete podstaći na kreativnost, motivisati ga da uči i uživa u ljepoti djetinjstva.