Komode za dnevni boravak

Enterijeri Perić

Komode za dnevni boravak

Pitanje kako najbolje organizovati prostor dnevnog boravka se često javlja kada su u pitanju kako veliki tako i mali prostori namjenjeni prostoriji u kojoj se provodi najviše vremena. TV je svakako uređaj koji dominira ovom prostorijom i kojoj se svakako i skoro uvijek ustupi centralno mjesto, ako tome dodamo još mnoštvo knjiga, porodičnih fotografija i par suvenira, javi se potreba za namještajem na koji ćemo sve to smjestiti.

Kako ukombinovati sve potrebe, boju koja će biti u skladu sa postojećim namještajem, a pri tome dobiti željeni izgled? Naš tim nudi mnoštvo interesantnih rješenja, izuzetno modernog i funkcionalnog dizajna kojim ćete postići željeni efekat, smjestiti sve što želite na jedno mjesto i uživati u krajnjem rezultatu. Zatvoreni plakari velikih dimenzija su daleka prošlost, današnji trendovi sa sobom donose mnoštvo otvorenih polica, nisku komodu zatvorenog ili polu zatvorenog tipa, moderne materijale, sa savremenom završnom obradom. Budite hrabri pa sebi dozvolite komodu sa sakrivenim ručkama obradjenim na CNC mašini, boje koje odmaraju, razigran dizajn.

Sve što treba da uradite jeste da dizajnerskom timu predočite svoje potrebe i želje, na osnovu dosadašnjeg iskustva, ideja i vaših potreba i želja, izradiće za vas najbolje moguće rješenje koje će vrijeme provedeno u Vašem dnevnom boravku učiniti kvalitetnijm i ljepšim.